Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri tarafından bir gecede iki ayrı otomobilden müzik sistemi çalan şüphelilerden biri daha yakalandı. Hırsızlık şüphelisi şahsıların, çalmış olduğu müzik sistemlerini, araç sahiplerinden bir tanesinin arkadaşına satmaya çalışması kendilerini ele vermiş, satış işlemi için buluşma yerinde bekleme yapan polis ekipleri, hırsızlık şüphelisini kıskıvrak yakalamıştı.

Olay, 07.10.2018 günü gecesi meydana geldi. Kimliği meçhul hırsızlar,

Duraklı Mahallesinde park halindeki bir otomobilden 1 adet hoparlör ve aNfi çaldı. Aynı gece

Senem Ayşe Mahallesinde park halindeki otomobilden 1 adet hoparlör çaldı.

Ortadan kaybolan hırsızları tespit etmek için polis hakarete geçti ve çalışma başlattı.

Hırsızlık şüphelileri birkaç gün sonra elindeki malzemeleri satmak için müşteri aradı, ancak malı satmak için irtibata geçtiği kişinin, araç sahiplerinden birinin arkadaşı olduğundan habersizdi. Bu bilginin polise ulaşmasıyla polis harekete geçip, buluşma yerine gelecek hırsızı beklemeye başladı. Buluşma yerine gelen şahıs, karşısında polisi görünce şaşkına döndü.

Şüpheli Burak Ö. yakalandı ve olayları arkadaşı Hanifi Y. ile gerçekleştirdiğini itiraf etti. 1 adet anfi ve 1 adet hoparlör ele geçirildi

Adliyeye sevk edilen şüpheli Burak Ö. o tarihte tutuklanırken Diğer firari şahıs olan Hanifi Y. ise bugün polis ekiplerince Kanlıdere mevkiinde yakalandı.

Suçunu itiraf eden şüpheli; arkadaşı ile hırsızlık yaptıklarını, kendisinin olaylarda gözcülük yaptığını ve araçta beklediğini, daha sonra çaldıkları malzemeleri sattıklarını itiraf etti.

Yakalanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muhabir: Sibel Gürle