Elbistan öğrenci servisçileri derneği üyeleri iftarlarını birlikte yaptı.

Pınarbaşı Mesire Alanında oluşturulan bölümde oruçlarını birlikte açan servisçiler, meslekleriyle ilgili de görüş alış verişinde bulundular.

EOSDER’in düzenlediği iftar programına Karayolları 58.Şube Şefi Hüseyin Özdemir, Elbistan ülkü ocakları Başkanı ümit genç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi temsilcileri ve ilçede öğrenci taşımacılığı yapan işletmeciler katıldı.

EOSDER başkanı Raşit Ülger katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Ailelerin en önemli varlıkları olan çocuklarının taşımacılığını yaptıklarının bilincinde olduklarını belirten ülger şunları söyledi: “ Elbistanlı öğrenci servisçileri olarak yaptığımız işin ne denli ehemmiyet taşıdığının farkındayız. Ailelerimiz en değerli varlıklarını bizlere emanet ediyorlar. Bizlerde bu bilinç ile işimize devam ediyoruz. Can taşıyoruz. Bunun da farkındayız. Bu zor görevde birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarımızla iftar yemeğinde bir araya gelip, hasbihal edelim istedik. Mesleğimizle ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Amacımız öğrencilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini artırmaktır, bu yönde hareket ediyoruz.” dedi.