Kahramanmaraş’ta Anneler Günü yaklaşırken çiçekçilerde yoğunluk yaşanmaya başladı. Yılın en özel günlerinden biri için hazırlık yapan esnaf, artan taleplere yetişebilmek için yoğun mesai harcıyor.
Kentte çarşı ve alışveriş noktalarında tezgahlar rengarenk çiçeklerle süslenirken, gül, orkide ve özel tasarım buketler en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Vatandaşlar ise annelerine en güzel hediyeyi sunmak için çiçekçilerin yolunu tutuyor.
Çiçekçiler, siparişlerin her geçen gün arttığını belirterek özellikle hafta sonuna doğru yoğunluğun daha da artmasını beklediklerini ifade etti. Anneler Günü’nün sektördeki en önemli dönemlerden biri olduğuna dikkat çeken esnaf, bu özel günün işlerine büyük katkı sağladığını dile getirdi.
Uzmanlar ise son gün yoğunluğuna kalınmaması için vatandaşlara siparişlerini önceden vermeleri konusunda tavsiyede bulunuyor. Kentteki çiçekçilerde hareketliliğin Anneler Günü’ne kadar devam etmesi bekleniyor.



