Kahramanmaraş’ta hizmet vermeye başlayan Bergüzar Çiçekevi, göz alıcı renkleri ve hoş kokusuyla büyüleyici çiçekleri müşterileri için özenle hazırlıyor. Baharın taze başlangıcını simgeleyen çiçekler, sadece görsellikleriyle değil, aynı zamanda sağladıkları ferahlatıcı atmosferle de büyük ilgi görüyor.

Bergüzar Çiçekevi, estetik güzelliğiyle fark yaratan çiçek aranjmanlarıyla dikkat çekiyor. Burada her çiçek, özenle seçilerek titizlikle hazırlanıyor. Müşterilerin beğenisine sunulan çiçekler, farklı renk ve türlerde olup her biri bulunduğu ortama canlılık ve güzellik katıyor.

Çiçeklerin estetik güzelliğinin yanı sıra etkileyici kokularıyla da ön plana çıktığını belirten işletme sahibi İsmail Bayrakçı "Çiçeklerimizin her biri, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak amacıyla özenle seçiliyor. Amacımız, buraya gelen herkesin mutlu ve huzurlu bir atmosferde alışveriş yapmasını sağlamak. Bergüzar Çiçekevi olarak, hem gözlere hem de ruhlara hitap eden çiçeklerimizle fark oluşturmak  istiyoruz" dedi.

Açılışa özel kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine cazip seçenekler sunan Bergüzar Çiçek Evi, özel günler için de çeşitli aranjmanlar hazırlıyor. Düğün, doğum günü, yıldönümü gibi özel anlar için kişiye özel tasarımlar sunarak, her anı daha da anlamlı kılmayı hedefliyor.

Kahramanmaraş halkı, Bergüzar Çiçek Evi'nin açılışıyla birlikte, şehirde kaliteli ve özenli çiçek aranjmanlarına kolayca ulaşabilecekleri yeni bir adres kazandı. Doğanın eşsiz güzelliklerini evinize ya da sevdiklerinize taşımak için Bergüzar Çiçek Evi’ni ziyaret edebilirsiniz.

Yusuf Ziya Yılmaz, Deprem Bölgesi Belediye Başkanlarıyla İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi Yusuf Ziya Yılmaz, Deprem Bölgesi Belediye Başkanlarıyla İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Bergüzar Çiçek Evi, müşterilerine sunduğu taze ve kaliteli çiçeklerle, her günün özel ve unutulmaz olmasını sağlıyor. Ferahlatıcı atmosferi ve büyüleyici çiçekleriyle, şehrin çiçekseverlerine kapılarını açtı

Kaynak: Hacı Mehmet Akkurt