"Narkoçelik-14" Operasyonlarında 321 Şüpheli Yakalandı "Narkoçelik-14" Operasyonlarında 321 Şüpheli Yakalandı

Rusya'da bir adam şaka amacıyla kız arkadaşının bulunduğu mutfağa sis bombası attı. Şakaya sinirlenen kız ise adamın yüzüne bir tencere kaynar su fırlattı. Feci olayda vücudunda üçüncü derece yanık oluşan genç adam yoğun bakıma alındı.
Rusya'da evinden parti veren bir kadın, erkek arkadaşının sis bombalı şakasına sert karşılık verdi. Şakaya sinirlenen kadın adamın yüzüne bir tencere kaynar su fırlattı. Ağır yaralanan genç adamın durumun ağır olduğu ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

ŞAKANIN SONU FECİ BİTTİ
Rus basınında yer alan habere göre olay, Pazar günü Çelyabinsk'te meydana geldi. Evinde parti veren genç kadına katılımcılardan biri şaka yapmaya karar verdi. Adam, genç kadının yemek pişirdiği mutfağa sis bombası attı. Şakaya öfkelenen kadın dumanla dolu mutfaktan bir tencere kaynar su ile fırladı ve kaynar suyu şakacının üzerine fırlattı.

O ANLAR KAMERADA
Yüzüne ve vücuduna kaynar su gelen adam acı içinde çığlık atarken, o anlar kameraya saniye saniye yansıdı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, partiye katılanların ifadesini aldı.

GENÇ ADAM YOĞUN BAKIMDA
Sosyal medyada yayılan görüntülere birçok kişi tepki gösterdi. Bir kullanıcı, "Bilmeyenler için söylüyorum, adam üçüncü derece yanık geçirdi ve şu anda hastanede yoğun bakımda. Umarım kadına gereken ceza verilir" yorumunu yaptı. Başka bir kullanıcı ise sis bombasının ölümcül sonuçlar doğurabileceğini ve yapılan şakanın kötü olduğunu vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi