Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Başbakanlık Ve Cumhurbaşkanlığı Döneminde Misafir Eden 2 Çocuk Sahibi Kılınç Çifti Erkek Çocukları Olursa Reis Erdoğan İsmini Verme Sözü Verdiler.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı Döneminde Kahramanmaraş’a Geldiğini Söyleyen Kılınç Çifti Evimize Misafir Oldu Ve Görme Konuşma Fırsatı Yakaladık Dedi.
Yüksel Ve Melike Kılınç Çifti 1 Kasım 2018 Günü Dünyaya Gelen Bebeklerine Reis Erdoğan İsmini Verdiklerini Kaydetti.
Anne Melike Kaplan Kılınç Şunları Kaydetti:
‘’Eşim Cumhurbaşkanımız Sayesinde İşe Girdi. Alla Razı Olsun Bundan Dolayı Biz De Bebeğimizin İsmini Reis Erdoğan Koyduk’’ Dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Seyasinde İşe Girdiğini Kaydeden Baba Yüksel Kılınç Konuşmasına Şöyle Devam Etti:
‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Evimize Misafir Oldu. İşsizdim. Kendisinden Allah Razı Olsun. Onun Sayresinde İşe Girdim Ve Kendisine Bir Teşekkür Borcu Olarak Bebeğime Reis Erdoğan İsmini Vermek İstemiştim Ve Sözüm Gerçek Oldu. Çocuğumuzun İsmini Reis Erdoğan Koyduk’’ Dedi.
Aile Yakınları İse Bebeklerine Hayırlı Uzun Ömürler Dileyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hayranlıklarını Şu Şekilde Dile Getirdi:
‘’Torunumuz Sağlıklı Sıhhatli Doğdu Çok Şükür. ‘’Reis Erdoğan’’ İsmini Verdi Anne Ve Babası. Biz Çok Mutluyuz. Umarım Salihli Bir Evlat Olur. Cumhurbaşkanımız Evimize Hem Başbakanlık Zamanında Geldi Hem De Cumhurbaşkanlığı Zamanında gelerek Misafirimiz Oldu. Buradan Kendisine Yine Gelmesini Torununu Görmesini İstediğimizi De Belirtmek İstiyorum’’
Muhabir: Sibel Gürle