Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt yaptığı açıklamada " Türkiye'deki endemik bitkilerle yöresel sebze ve meyvelerden koku elde edilmesi amacıyla uygulamaya konulan "Şehirler ve Kokular" projesi kapsamında ilimizi temsil eden Yahya Kemal İlkokulu yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bizler de başarılı çalışmalarının her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yahya Kemal İlkokulu Okul Lideri Hüseyin Yılmaz, Eğitimde lider olarak ve ekip çalışması ile ilimizi temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ...Yapılmayanı yapmak... Onlarca, hayatın içinden, öğrencilerimizin birebir etkin olduğu projeler uyguladık, okulumuzda. Alanya’da Türkiye’nin 81 ilinden 113 öğretmen, 210 öğrenci ve 78 velinin katılımıyla her şehrin kendine has kokularının tanıtıldığı festivalde okulumuzun standı burcu burcu Kahramanmaraş kokuyordu, dedi.

Koordinatör Sınıf Öğretmenimiz Habibe Aydın Ataş ise; Şehirler ve Kokular projesine büyük bir özveriyle hazırlandık. İnandık, çalıştık ve başardık. Alanya'da Kahramanmaraş ilimizi layıkıyla temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz, dedi.