Mahalli İdareler Yerel Seçimleri Kapsamında Sahada Çalışma Yürüten Ak Parti STK Ziyaretlerine Devam Ediyor.
Bu kapsamda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal beraberinde cumhur ittifakı ak parti büyükşehir belediye başkan adayı hayrettin Güngör ve partililerle birlikte Kahramanmaraş Ziraat odası başkanlığını Ziyaret Etti.
Ziyarette ilk olarak Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya bir konuşma yaptı.
Daha sonra Cumhur İttifakı Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör seçimlerin önemine dikkat çekti.
Konuşmasına Kahramanmaraş Ziraat Odası’na teşekkür ederek başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Ak Partinin yerel kalkınmayı sadece sanayi olarak algılamadığını söyledi.
Ünal, konuşmasının devamında yaşanan sorunları çözme kapasitesine sahip tek partinin Ak Parti olduğunu belirtti.