Kahramanmaraş’ın kaliteli alışveriş merkezi olan Marisa Outlet, Ramazan Bayramı öncesinde müşterilerini bekliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram alışverişlerini daha uygun fiyatlarla yapmak isteyen vatandaşlar için Marisa Outlet, geniş ürün yelpazesi ve cazip indirimleriyle dikkat çekiyor.

MBA Okulları Bahçesinde Düzenlenen Kermesle Farkındalık Oluşturuldu MBA Okulları Bahçesinde Düzenlenen Kermesle Farkındalık Oluşturuldu

Mağaza yetkilileri, Ramazan Bayramı öncesinde yoğun bir alışveriş dönemi yaşanacağını belirterek müşterilere erken alışveriş yapmaları tavsiyesinde bulunuyor. Bay ve Bayan giyiminde en şık modelleri ile hediye alternatiflerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Marisa outlet, her bütçeye hitap eden seçenekleriyle müşterilerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Ramazan Bayramı öncesinde uygun fiyatlarla alışveriş yapmak isteyenler için Marisa Aoutlet fabrika satış mağazası, kaliteli ürünleri ve avantajlı fiyatlarıyla müşterilerini bekliyor.

Marisa Outlet, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te bulunan şubeleriyle her zaman müşterilerine en iyi kaliteyi en uygun fiyatlarla sunma misyonunu sürdürüyor. Bayram alışverişinin yoğunluğu içerisinde, müşterilerine rahat ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefleyen Marisa Outlet, geniş ürün yelpazesiyle herkesin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Kaynak: Ayşe Asır