Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Haberleri

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi haberleri ve güncel Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi gelişmeleri, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi fotoğrafları ve Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi haberleri Kahramanmaraş Son Dakika - Maraş Haber | Aksu TV Haber sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde anlamlı bir panel düzenledi.

KAHRAMANMARAŞ

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi’nin ardından kentte eğitim veren Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile...

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) tarafından Şair Abdurrahim Karakoç için anma programı düzenlendi.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) tarafından düzenlenen “İSTİKLAL’İZ İş Zirvesi” iş dünyası temsilcileri ve öğrencileri bir araya getirdi.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) akademisyenlerinin yer aldığı TÜBİTAK Destekli “Terapötik Oyun Temelli Müdahale” Projesi başladı.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) tarafından Hemşirelik Haftası dolayısıyla “Hemşirelerimiz Geleceğimiz” temalı program düzenlendi.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, bir yandan yöresel bir yandan da dünya mutfaklarından lezzetlerin...

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) öğrencileri ve akademisyenleri, İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği saldırıları kınadı.

KAHRAMANMARAŞ

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Temsili Olarak Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörlük Koltuğuna Oturan Emine Kazan, Arkadaşları İçin...

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Yeşilay Topluluğu tarafından Elbistan Yetim Koordinasyon Merkezi’ne kitap bağışında bulunuldu.

TÜRKİYE

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) ve Azerbaycan Hazar Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi tarafından, asrın felaketinin 1. Yıldönümü dolayısıyla, Deprem ve Mekan teması ile “1. Uluslararası İstiklal Sempozyumu” düzenlendi.