Aksu TV Dijital Devrimle Daha Yeni Daha Güçlü Hale Geldi.

TÜRKSAT 4A Uydusundan Yayın Yapan Kanalımızın Frekans Bilgileri, 12265 – Sembol:27500 – Vertical (Dikey) Sadece HD tabanlı uydu alıcılardan izlenebilmekteyiz.

1 Ağustostan İtibaren Aksu TV Dijital Devrim Sürecini Tamamladı.

TÜRKSAT 4A Uydusundan 12 yıldır yayın yapan Televizyonumuzu izleyemeyenler için bilgiler.

- Aksu TV sadece HD UYDU Alıcınızdan, Dahili HD Uydu Alıcılı TV’lerden izlenebilmektedir.

- Uydu alıcınıza yukarıda yazılı olan frekans bilgilerimizi manuel (elle) girip tarama yaptırabilirsiniz.

- Uydu alıcınızı herhangi bir frekans girmeden genel tarama (otomatik) yaptırarak kanalımızı izleyebilirsiniz. (Tarama yapmadan önce eski frekanstaki yayın olmayan kanal hala duruyorsa lütfen silin)

- TKGS (TÜRKSAT Kanal Güncelleme Sistemi) olan uydu alıcınızdan TKGS ayarını Esnek Ya da Otomatik yaparak güncellemeyi başlatınız. Kanal listesini kontrol ederek Aksu TV’yi istediğiniz Sıraya Taşıyın.

- D-Smart, Digitürk ve Tivibu gibi Dijital Platform Kullanıcıları Eğer TÜRKSAT uydusu kullanarak bu platformları izliyor ise Kumanda üzerinde bulunan TÜRKSAT Modu tuşuna basarak kanal listesinde Aksu TV’yi bulup izleyebilmekte. Buna rağmen Aksu TV yok ise yukarıda yazılı frekans bilgilerimizi cihazınızın Ayarlar/Manuel Kanal ekle seçeneğini kullanarak ekleyebilirsiniz. 

- Bazı uydu alıcılarda tarama yapıldıktan sonra Kanalımız Aksu TV ismi dışında başka bir isimle çıkabilmektedir. Böyle bir durumda farklı isimde çıkan kanalı listeden silip yeniden tarama yapılması gerekmektedir.

- Sinyal Seviyesi Zayıf olan çanak antenlerde Aksu TV ve benzeri uydu yayını yapan yerel kanalları izleyemezsiniz bu durumda lütfen çanak anteninize ince ayar yaptırınız.